Prof. Dr. Mustafa Şahin, Osman Gazi Fen Lisesi Öğrencilerine Seminer Verdi

Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı'nın, (İBTAV) büyük bilim insanımız Prof. Dr. Fuat Sezgin'i çeşitli faaliyetlerle Türkiye'nin dört bir yanındaki ortaöğretim ve lise öğrencilerimize anlatmak ve tanıtmak maksadıyla başladığı Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Tanıtım Seminerleri kapsamında İBTAV Akademik Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Şahin tarafından okulumuz Osman Gazi Fen Lisesinde "İnsanoğlunun Bilgi Kaynakları ve Geçmişten Geleceğe Üniversiteler" konulu seminer verildi. Seminere okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr.  Mustafa Şahin, İslam Bilim ve Medeniyetinin bilgi üretimine katkıları, geçmişten günümüze inşa ettikleri akademik kurumlar ile Üniversitelerin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Okul Müüdürümüz Ahmet ÖZBAYRAK  verdikleri kıymetli bilgiler dolayısıyla Prof. Dr.  Mustafa Şahin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

09-10-202209-10-2022

Yayın: 09.10.2022 - Güncelleme: 09.10.2022 12:31 - Görüntülenme: 282