T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Osman Gazi Fen Lisesi

LGS TERCİH SÜRECİNDE OKULUMUZU TANIYIN.

Osman Gazi Fen Lisesi olarak tercih yapacak öğrencilerimizin okulumuzu daha yakından tanımaları ve doğru tercih yapmaları bizim için önemlidir.21. yüzyılın yenilikçi becerilerine ve küresel bakış açısına sahip, araştırmacı, sorgulayan ve bilgiyi kullanıp bir ürün ortaya koyabilen, ulusal kimliğinin ve milli değerlerinin bilincinde, kendisine ve çevresine değer katan, yükseköğretime hazır bireyler yetiştirmek temel amacımızdır.

 

Osman Gazi Fen Lisesinde öğrencilerimizin, bir yandan Millî Eğitim Bakanlığı program kazanımlarını teknoloji destekli eğitim ortamında en yüksek başarıyla edinmelerini sağlarken; modern laboratuvar ve proje çalışmalarıyla, ulusal ve uluslararası proje ve bilim yarışmalarında yer almalarını destekleriz. Okulumuzda ülkemizin aydınlık geleceğini oluşturan öğrenciler yetiştirmek; hedeflerinin bilincinde, özgüveni yüksek, başarılı mezunlar vermek hedefiyle çalışmalarımızı yürütürüz.

 

Osman Gazi Fen Lisesi 4 yıllık eğitim-öğretim süreci boyunca akademik ve sosyal alanlarda öğrencilerini destekler.Üniversitede istediği yeri kazanmasına ve hayatta özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi,değerlerini bilen başarılı bir birey olarak yer almasını amaç edinmiştir.

OKULUMUZU DAHA İYİ TANIMAK İÇİN PDF TIKLAYINIZ...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.07.2024 - Güncelleme: 05.07.2024 17:10 - Görüntülenme: 471
  Beğen | 2  kişi beğendi