T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Osman Gazi Fen Lisesi

Kırıkkale il müftülüğü uzman vaizi Hilmi Keleş tarafından öğrencilerimize Peygamberimizin doğumu konulu seminer verildi .

Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle Peygamberimizin doğumu konulu seminer Kırıkkale il müftülüğü uzman vaizi Hilmi Keleş tarafından okulumuz öğrencilerine verildi . Soru cevap etkinlikleriyle sona eren çalışma ilgiyle izlendi

Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)´in dünyayı şereflendirmesinin 1448. yıl dönümünde okulumuzda Mevlid-i Nebi coşkusu hep birlikte yaşandı.

Okul Müdürümüz Ahmet ÖZBAYRAK haftanın önemine ilişkin yaptığı konuşmada Yaşadığı toplumun güvenini kazanmış bir peygamberin ümmeti olarak, O´nun doğruluk, dürüstlük timsali karakterini benimsemiş, yüksek ahlakını özümsemiş, Kur´an ve sünnetin aydınlattığı yolda, istikamet üzere yürüyen Müslüman bir birey olmak istiyorsak, her şeyden önce peygamberimizin yolunu ve izini takip etmemiz gerektiğini ifade eden okul müdürümüz başta ülkemiz ve İslâm dünyası olmak üzere tüm insanlığın Hz. Muhammed´in emsalsiz örnekliğinden nasibdar olmasını, hoşgörü, barış, karşılıklı sevgi ve saygıda buluşması temennisinde bulundu.

09-10-202209-10-202209-10-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.10.2022 - Güncelleme: 10.10.2022 10:30 - Görüntülenme: 354
  Beğen | 1  kişi beğendi