T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Osman Gazi Fen Lisesi

“Oku-Yorum, Yazı-Yorum” projesi kapsamında “Kutadgu Bilig” il paneli düzenlendi.

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce yurt genelinde düzenlenen “Oku-Yorum, Yazı-Yorum” projesi kapsamında fen lisesi öğrencileri tarafından “Kutadgu Bilig” il paneli düzenlendi.

 

Kırıkkale Fen Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelde öğrenciler, Yusuf Has Hacib’in Kutadgu Bilig eseri hakkında bilgi verdi. Panele katılan Ortaöğretim Şube Müdürü Bülent İçbudak, görev alan öğrencileri tebrik ederek belge verdi. Panelde, öğrenciler Yusuf Has Hacib’in hayatı ve eserleri hakkında sunumlar yaptı. Kutadgu Bilig’in yazıldığı dönemdeki tarihi ve sosyo-kültürel atmosferi anlatan öğrenciler, eserin önemini ve günümüzdeki mesajlarını da ele aldı.

Sunumların ardından, Ortaöğretim Şube Müdürü Bülent İçbudak ve akademisyenlerden oluşan jüri, öğrencilerin performanslarını değerlendirdi. Jüri, sunumların içeriği, görsel sunum ve dil hakimiyeti gibi kriterlere göre değerlendirme yaptı. Panelin sonunda, jürinin değerlendirmesi sonucunda dereceye giren öğrencilere Ortaöğretim Şube Müdürü Bülent İÇBUDAK tarafından belgeleri takdim edildi.

 

Panelist olan öğrencilerimiz Selvinaz  KAYALAK, Yusuf KARAMAN, Kürşad SEMİZ ve emeği geçen öğretmenimiz Yıldız ERTAŞ’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

15-02-202415-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 21:07 - Görüntülenme: 100
  Beğen | 12  kişi beğendi